Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Declarare Punct De Lucru Anaf 2017

Declarare Punct De Lucru Anaf 2017

Model 3 (descarcă de aici. Birou, magazin, atelier, depozit și altele asemenea;

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

De a înființa un punct de lucru? Declaraţia se completează cu ocazia înfiinţării punctului de lucru. Prin hotărârea adunării generale a asociaţilor/acționarilor (de asemenea, însoțită de dovada spațiului pentru punctul de lucru).

Procedura De Deschidere A Unui Punct De Lucru Sediu Secundar
vizitati articolul complet aici : https://www.euroconthr.ro/blog-contabilitate/122-procedura-de-deschidere-a-unui-punct-de-lucru-sediu-secundar
Prin hotărârea adunării generale a asociaţilor/acționarilor (de asemenea, însoțită de dovada spațiului pentru punctul de lucru). See full list on sfatcontabil.ro Sunt sedii secundare sediile permanente definite potrivit codului fiscal.

Depune de către contribuabilii care înfiinţează puncte de lucru, la organul fiscal competent, fără a se atribui cod de identificare fiscală.

Model 3 (descarcă de aici. In analiza urmatoare, vom discuta despre o societate care are la aceeasi adresa atat sediul social (o camera), cat si punctul de lucru (hala de productie). See full list on sfatcontabil.ro

B) data actului de înfiinţare, în alte cazuri decât cele prevăzute la lit. În termen de 30 de zile de la primirea actelor de la registrul comerțului, punctul de lucru se înregistrează la anaf. => prin sediu secundar se înțelege și un șantier de construcții, un proiect de construcție, ansamblu sau montaj ori activități de supervizare legate de acestea, numai dacă șantierul, proiectul sau activitățile durează mai mult de 6 luni.

Declaratia 100 Versiune Noua 2018 Valabilă Cu Luna Mai 2018
vizitati articolul complet aici : https://sfatcontabil.ro/declaratia-100-versiune-noua-2018-valabila-cu-luna-mai-2018/
1 din codul de procedură fiscală, contribuabilul are obligaţia de a declara organului fiscal central, înfiinţarea de sedii secundare, în termen de 30 de zile de la: Trebuie avută în vedere și stabilirea codurile caen pentru activitățile desfășurate la punctul de lucru. 30 de zile de la înfiin ţarea sediului secundar legea 273 / 2006 articolul 32 alineatul (7)

Prin hotărârea adunării generale a asociaţilor/acționarilor (de asemenea, însoțită de dovada spațiului pentru punctul de lucru).

More images for declarare punct de lucru anaf 2017 » Ce documente necesare pentru înființare punct de lucru? Pentru a putea deschide un punct de lucru/sediu secundar, acesta trebuie autorizat în primul rând la registrul comerțului.

Model 3 (descarcă de aici. Vom stabili ce documente sunt necesare si care este. See full list on sfatcontabil.ro

Ordin 3695 27 12 2016 Portal Legislativ
vizitati articolul complet aici : http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/185417
Pentru a putea deschide un punct de lucru/sediu secundar, acesta trebuie autorizat în primul rând la registrul comerțului. Documente necesare autorizare punct de lucru la orc cerere orc (o poți descărca de aici); Înregistrarea la orc se poate face numai în baza actelor de mai jos, prezentate sub forma unui dosar cu șină, numerotate.

See full list on sfatcontabil.ro

Obligativitatea declararii punctelor de lucru deschise la anaf. Autorizarea punctului de lucru, se face atât la momentul înființării unei persoane juridice cât și ca mențiune ulterior înființării acesteia. Contribuabilii care au 5 sau mai mulți salariați la punctul de lucru, au obligația să solicite înregistrarea fiscală a entităților respective, ca plătitoare de impozit pe veniturile din salarii sau asimilate salariilor (conform art.32, alin.(7) din legea nr.273/2006 privind finanțele publice locale și art.85, alin.(5) din codul de procedură fiscală).

Posting Komentar untuk "Declarare Punct De Lucru Anaf 2017"