Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Garsoniera De Vanzare Alba Iulia

Garsoniera De Vanzare Alba Iulia

Folositi filtrele si gasiti ofertele care vi se potrivesc. Garsoniera este localizata in zona unirii, stradal pe bulevardul burebista si la doar 1 minut de rondul pietei alba iulia, in imobil cu intrare si agentia imobiliara realkom va ofera apartamente de vanzare si inchiriere in zona bulevardul unirii, bulevardul decebal, piata alba iulia, piata unirii.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Folositi filtrele si gasiti ofertele care vi se potrivesc. Agentia cristal imobiliare va prezinta o garsoniera chiar in piata alba iulia situata la etajul 8 al unui bloc monolit de 10 etaje. 2:39 casatagorj , imobiliare 11 660 просмотров.

Garsoniere De Vanzare In Alba Iulia Anunturi Imobiliare Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/vanzare-garsoniere/alba-iulia
2:39 casatagorj , imobiliare 11 660 просмотров. Descoperă cele mai noi apartamente și garsoniere de vânzare din zona alba iulia și în alte locații din bucuresti in blocuri sau vile. Folosind filtrele de buget, suprafata, poti alege oferta ta.

Vanzare garsoniera, zona decebal_piata alba iulia, bloc mixt, etaj 3/4, decomandata, suprafata 39 mp, anul constructiei blocului 1988, 8 minute distanta fata de statia de metrou piata muncii, renovata, complet utilata si mobilata, bloc reabilitat termic, toate documente necesare vanzarii.

Agentia imobiliare reval va pune la dispozitie urmatoarele garsoniere de vanzare in alba iulia. Poti alege o proprietate sa se potriveasca nevoilor tale, iti garantam o varietate mare de garsoniere in sibiu. 19 iunie 25 m2 | 1 camere.

De vanzare o garsoniera cu suprafata utila de 17 metri patrati, situata la parterul unui bloc cu 4 etaje, construit in anul 1980. Garsoniera, de vanzare cetate piata, alba iulia. Vib imobiliare va propune la vanzare, o garsoniera renovata integral, in zona piata alba iulia, in imediata vecinatate a hotelului rin de pe.

Vanzari Garsoniere Alba Iulia Anunturi Imobiliare
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/apartamente-garsoniere-de-vanzare/1-camera/alba-iulia/
Verificati disponibilitatea sunand consultantul ofertei, si stabiliti data vizionarii. Garsoniera de vanzare in bloc nou alba iulia partial mobilata si loc parcare. Localitate alba iulia abrud aiud albac ampoita arieseni baia de aries bistra blaj boz bucerdea granoasa bucuresti capalna cetea ciugud cluj napoca constanta craciunelu de jos cricau cugir daia romana drambar eforie garsoniera de vanzare, 32 mp utili.

85 garsoniere in alba iulia from 55.000 €.

Este situat in zona piata alba iulia, ca punct de reper decebal. Garsoniere in alba iulia la cel mai mic pret. Garsoniera este localizata in zona unirii, stradal pe bulevardul burebista si la doar 1 minut de rondul pietei alba iulia, in imobil cu intrare si agentia imobiliara realkom va ofera apartamente de vanzare si inchiriere in zona bulevardul unirii, bulevardul decebal, piata alba iulia, piata unirii.

Vezi 35 rezultate pentru garsoniere de vanzare alba iulia cetate la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 23.500 eur. Descoperă cele mai noi apartamente și garsoniere de vânzare din zona alba iulia și în alte locații din bucuresti in blocuri sau vile. <p>agentia imobiliara intermedia va ofera spre cumpar garsoniera in alba iulia, pot oferi maxim 14.000 euro (in functie de locatie.

Garsoniere De Vanzare In Alba Iulia 63 Anunturi
vizitati articolul complet aici : https://www.imoradar24.ro/garsoniere-de-vanzare/alba-iulia
Cauți mai multe imobiliare de vânzare? Vezi cele mai avantajoase anunturi imobiliare pentru garsoniere de vanzare, de inchiriat, de cumparat in cartier. 85 garsoniere in alba iulia from 55.000 €.

Explorează și garsonieră de vânzare în alba iulia!

Folosind filtrele de buget, suprafata, poti alege oferta ta. Garsoniera, de vanzare cetate piata, alba iulia. Va oferim spre vanzare o garsoniera cocheta, foarte bine pozitionata fata de statia de metrou berceni ( doar 5 minute mers pe.

Posting Komentar untuk "Garsoniera De Vanzare Alba Iulia"