Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cea Mai Mare Piscina Din Lume

Cea Mai Mare Piscina Din Lume. San alfonso del mar este o stațiune privată, în algarrobo, chile, care găzduiește cea mai mare piscină din lume. Piscina este de 20 de ori mai lungă decât un. Potrivit guinness world records, stațiunea conținme cea mai mare piscină din lume. Crystal lagoon din stațiunea chiliană san alfonso del mar deține recordul pentru cea mai mare pisicină în aer liber din lume, fiind suficient de spațioasă încât turiștii să poată face plimbări cu barca în ea. Te poti plimba cu barca pe ea.

Cea mai mare piscina din lume. Este construită în staţiunea turistică san alfonso del mar din chile şi amplasată chiar pe malul apa cu care este umplută piscina provine din oceanul pacific şi este filtrată. Alimentarea cu apa a aceste piscine imense se face din ocean cu pompe imense. Este centrul centrului orașului sharm el sheik resort, dezvoltat de familia sharbatly din egipt. Piscina are 1 kilometru lungime, 3,5 metri adancime, se intinde pe 8 hectare si este nevoie 250.000.000 de litri de apa ca sa se umple.

Cel Mai Mare Parc Acvatic Din Japonia Cel Mai Mare Parc Acvatic Din Lume
Cel Mai Mare Parc Acvatic Din Japonia Cel Mai Mare Parc Acvatic Din Lume Source from : https://zizuhotel.ru/ro/registraciya-ip/samyi-bolshoi-akvapark-v-yaponii-samyi-bolshoi-akvapark-v/
De asemenea, are și propria sa plajă artificială. Constructia ei a costat in jur de 1,4 milioane de dolari, dar intretinerea piscinei din statiunea san alfonso del mar costa peste trei milioane de dolari in fiecare an. Piscina are 1.013 metri lungime, acoperă în jur de opt hectare și conține 250 de milioane de litri de apă de mare filtrată. Aceasta este cea mai scumpă rulotă din lume desprinsă din filme. Cam 300 de dolari pentru o zi și o noapte.

Piscina este situata pe malul oceanului si este mai mare decat 20 de piscine de dimensiuni olimpice.

Piscina este de 20 de ori mai lungă decât un. Te poti plimba cu barca pe ea. San alfonso del mar este statiune privata, in algarrobo, chile, care gazduieste cea mai mare piscina din lume. Piscina laguna de cristal a fost construită în staţiunea turistică san alfonso del mar, în chile, la un hotel amplasat chiar pe malul oceanului pacific. Construcția a intrat în cartea recordurilor, fiind atât de mare încât există și un vaporaş care.

San alfonso del mar este statiune privata, in algarrobo, chile, care gazduieste cea mai mare piscina din lume. Aceasta este cea mai scumpă rulotă din lume desprinsă din filme. Sistemul de filtrare al apei este controlat de un computer. Se află în cili, la 90 de km de santiago, în orășelul algarrobo. Piscina a fost inaugurată în anul 2006.

Guinness Book Cea Mai Mare Piscina Din Lume Asta Pntru Ca Se Apropie Concediul Al2lea
Guinness Book Cea Mai Mare Piscina Din Lume Asta Pntru Ca Se Apropie Concediul Al2lea Source from : https://al2lea.wordpress.com/2008/06/27/guinness-book-cea-mai-mare-piscina-din-lume-asta-pntru-ca-se-apropie-concediul/
San alfonso del mar, o stațiune celebră din chile, se mândrește cu ce mai mare piscină din lume. Apa din piscină este din ocean, dar este filtrată în prealabil. 1 miliard de lire sterline. Lungimea maximă a bazinului e de 1013 metri (3323 de pfunzi englezi). Se află în cili, la 90 de km de santiago, în orășelul algarrobo.

Aceasta este o stațiune privată din algarrobo, chile, și se laudă cu cea mai mare piscină din lume.

O stațiune superbă, cu plajă la mare, și cea mai mare. Te poti plimba cu barca pe ea. Hotelul, unul dintre cele mai luxoase din lume, a fost initial construit in 2006 pentru a servi drept centru operational pentru jocurile asiei, insa. vezi o galerie foto cu cele mai spectaculoase turnuri din lume! De asemenea, are și propria sa plajă artificială. 1 miliard de lire sterline.

Te poti plimba cu barca pe ea. Cea mai mare piscină din lume este, de fapt, o lagună manta a mării roșii, creată de chile crystal lagoons corp. Ea este cea mai frumoasă fată din lume, chiar dacă are doar 9 ani! San alfonso del mar, o stațiune celebră din chile, se mândrește cu ce mai mare piscină din lume. Se estimează că numai construcția sa ar fi costat între 1,5 și 2 miliarde de dolari americani, iar întreținerea ei ar ajunge la 4 milioane de dolari pe an.

1 Piscina Infinity Cea Mai Scumpa Casa Din Lume La California Casadex Ro
1 Piscina Infinity Cea Mai Scumpa Casa Din Lume La California Casadex Ro Source from : https://www.casadex.ro/2015/06/asa-va-arata-cea-mai-scumpa-casa-din-lume-500-milioane-de-dolari/1-piscina-infinity-cea-mai-scumpa-casa-din-lume-la-california/
Apa cu care este umplută piscina provine din oceanul pacific şi este filtrată. Construcția a costat compania crystal lagoons 2 miliarde de dolari. Are o lungime de 1.013 metri, se intinde pe o suprafara de 8 hectare si a intrat in cartea recordurilor ca cea mai mare piscina in aer liber din lume! Piscina are 1.013 metri lungime, acoperă în jur de opt hectare și conține 250 de milioane de litri de apă de mare filtrată. Abia in anul 2006 a reusit sa descopere tehnologia propice cu ajutorul careia sa mentina.

Te poti plimba cu barca pe ea.

Aceasta este cea mai scumpă rulotă din lume desprinsă din filme. Se află în cili, la 90 de km de santiago, în orășelul algarrobo. Hotelul, unul dintre cele mai luxoase din lume, a fost initial construit in 2006 pentru a servi drept centru operational pentru jocurile asiei, insa. vezi o galerie foto cu cele mai spectaculoase turnuri din lume! Cea mai mare piscină din lume este, de fapt, o lagună manta a mării roșii, creată de chile crystal lagoons corp. Apa din piscină este din ocean, dar este filtrată în prealabil.

Posting Komentar untuk "Cea Mai Mare Piscina Din Lume"